Palestine oh.. Palestine..

6 01 2009

Kekejaman rejim yahudi semakin  hari semakin kejam dan tidak berperikemanusiaan! mereka adalah binatang yang tiada langsung akal fikiran! Memang telah dinyatakan Allah SWT bahawasanya kaum yahudi ini adalah kaum yang jahat yang bersekutu dengan kaum Nasara. Celakalah yahudi dan nasara! celakalah yahudi dan nasara! celakalah yahudi dan nasara! Celakalah yahudi dan nasara! celakalah yahudi dan nasara! celakalah yahudi dan nasara! Celakalah yahudi dan nasara! celakalah yahudi dan nasara! celakalah yahudi dan nasara!

Save Palestine

Selamatkanlah mereka Ya Allah!

 

Rakyat Palestine dibunuh secara kejam dan beramai-ramai termasuk golongan tua, perempuan dan kanak-kanak.. mereka diperbuat seolah-olah barang permainan yang tidak berharga langsung. Tapi apakan daya, rakyat Palestine tiada yang datang membantu.. walaupun dikelilinggi jiran-jiran negara-negara arab, tapi mereka semua adalah pengecut! langsung tidak hiraukan penderitaan saudara seagama mereka.. malah ada yang menjadi pembekal minyak untuk israel! masih lagi nak cari duit? atau takut kepada israel? nak harapkan OIC??? apa yang boleh dibuat??? hanya bercakap sampai berbuih mulut, bersembur air liur pun tidak akan ada apa-apa tindakan untuk menolong. Mereka-mereka ini hanya pandai bercakap sahaja, dalam dewan nampak gah tetapi dibelakang mereka bersekutu dengan kuasa-kuasa pemerintahan yang menyokong israel! Apakah ini??? Mereka-mereka ini adalah golongan LEMBU-LEMBU KENYANG!

 

PBB??? tak ada benda lain, asyik-asyik gencatan senjata, kejap-kejap gencatan senjata.. ntah apa-apa! Wahai kaum Muslimin, PBB adalah satu organisasi yang menyokong israel!!! biar ingat dan faham betul-betul!! Pada tahun 1947 : PBB telah mendeklarasi pemecahan palestin dan sebuah kerajaan sementara bagi kaum yahudi akan mula berfungsi dengan sokongan dan bantuan daripada PBB di palestin. Seteruswnya pada tahun 1948, Israel dideklarasi dan pengusiran kaum Muslimin diperhebatkan sehingga kini.. Setakat ini apa yang PBB dah ambil tindakan terhadap kekejaman israel ini??? TIADA APA-APA!!! malah menolong si jahat tu pulak!! Ini sama dengan kejadian tentera serbia melakukan pembunuhan beramai-ramai kaum Muslimin di Bosnia pada tahun 1995. 8,373 orang Islam dibunuh beramai-ramai di Sebrenica (1995) dan mereka sebelum itu  kononnya berada di bawah perlindungan pengaman PBB. Tetapi kenapa PBB menyerahkan kaum Muslimin kepada tentera serbia???  sedangkan mereka tahu akan kekejaman tentera serbia itu..  Selepas penyerahan kaum Muslimin pada 11 Julai 1995, satu kenyataan dikeluarkan oleh ketua tentera serbia  (Ratko Mladic) pada masa itu yang berbunyi: 

” hari ini 11 Julai 1995 di sebrenica serbia, ketika serbia akan menyambut hari sucinya.. kami menyerahkan bandar ini kepada negara serbia sebagai peringatan kepada penentangan terhadap kaum turki … masanya telah tiba untuk membalas dendam terhadap kaum Muslimin..”

Selepas itu bermulalah episod ngeri pembunuhan beramai-ramai kaum Muslimin!!!

Kenapa ini terjadi? kenapa kaum Muslimin lain tidak datang menolong?? Ini telah dijelaskan oleh Rasulullah SAW suatu ketika dahulu,

 

Nabi Muhammad SAW bersabda:

 “Kelak umat-umat lain akan mengerumuni kalian seperti orang-orang kelaparan mengerumuni hidangan mereka… “

 … salah seorang bertanya:

 “Adakah kerana bilangan kita sedikit pada ketika itu?”…

 … Nabi SAW menjawab:

 “ Tidak, pada ketika itu bilangan kalian ramai , namun kalian adalah seperti buih di lautan…

 … Allah akan menghilangkan perasaan takut dari hati musuh kalian dan Allah akan mencampakkan ‘Wahn’ ke dalam hati kalian”…

 … salah seorang bertanya:

 “ Apa itu Wahn, wahai Rasulullah?”…

 … Nabi SAW menjawab:

 “ Cintakan kehidupan dan membenci kematian”

 [Abu Dawud dan Ahmad]

 

Inilah sedikit coretan Hulawi yang hatinya terbakar dengan api kemarahan terhadap kaum yahudi dan nasara! CELAKALAH YAHUDI DAN NASARA! Tidak dinafikan sekarang ini penyakit WAHN itu sudah lama bersarang di qalbu kaum Muslimin zaman ini, hanya mereka-meraka yang betul-betul qalbunya taat serta beriman kepada Allah SWT  sahaja yang dapat mengatasi penyakit ini!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: