Lagi gambar-gambar kekejaman zionis!!

8 01 2009

 

 

 

 

Advertisements

Actions

Information

8 responses

12 01 2009
zakaria harun

Kekejaman yang diluar batasan perikemanusiaan.Seluruh umat Islam mesti bangun menentang kekejaman ini.Dunia Arab mesti bersatu menyekat kekejaman ini.

12 01 2009
Hulawi

Masalahnya sekarang ini dunia arab semuanya diam.. seolah-olah takut untuk menolong. Mereka takut dengan kuasa-kuasa besar spt amerika yang terang-terangan menyokong resolusi zionis!

13 01 2009
stop killing israel!!!!

sentiasalah berdoa untuk palestina>>>>>>>>
ingatlah sesungguhnya mereka akan menuntut semula di akhirat sana…sekiranya kita x m’buat apa2 pertolongan untuk mereka…INGAT!!!

13 01 2009
Hulawi

Marilah kita sama-sama panjatkan doa utk umat Islam di Palestine..

15 01 2009
azie ismail

“Ya Allah..sebagaimana kau pernah menghantar burung2 Ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin,maka kami memohon padamu kali ini kpd org2 Islam di Palestin..HANCURKANLAH REJIM ZIONIS SEDASYAT-DASYATNYA….” Amin……..

20 01 2009
dhon77

Saya pohon kepada semua org2 yang beragama Islam di Bumi ini mengadakan solat hajat untuk ‘MENGHAPUSKAN MANUSIA YANG BERBANGSA ISRAEL INI’sebagai mana yang berlaku di zaman nabi dahulu…

26 01 2009
haryane

dah sejarah orang arab mereka ini bersuku dan mementingkan diri masing2..islam lagi ramai berbanding agama yg lain..tapi mereka x bangkit menentang keganasan yg dah terpampang depan mata..dah termaktub dlm al-quran yang israel ni sampai kiamat akan melakukan keganasan..maka ingatlah,kiamat itu tengah menghampiri kita yang alpa dgn duniawi..semoga mereka yang terkorban mendapat lindungan dari-NYA.

10 04 2009
Farah:

“Ssgguhny kte boleh mjauhi perkara keji mlalui 3 cara iaitu dgn pbuatan,pckapan dan hati,jd ikhlasknlah hati anda untk bdoa spaya allh s.w.t mberi plndungn kpd mgsa-mgsa kkjaman israel..”Amiin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: