Alhamdulillah..

15 05 2009

Syukur ke Hadrat Allah SWT.. Dengan limpah kurniaNya aku kini sah bergelar suami!

Segala penat lelah dan rintangan selama ini terungkai tadi dengan selamat sejahtera. Blog pun aku tak sempat nak update.. Banyak nak kena buat, kerja kat pejabat pun banyak nak kena settle.. Insya-Allah lepas ni nanti bila dah settle semua boleh la luang masa dengan blog..


Actions

Information

One response

13 09 2009
bikir perak

Alahamdulilah dan tahniah semoga mendapat keredhaan dari yang Esa diberkati lagi dirahmati ..aminnnn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: