Celakalah siapa yang menghina Rasulullah SAW!!!

13 01 2009

Hati aku tengah mendidih, panas kalau ada si kuffar tu kat depan aku, sah! memang aku lanyak sampai koma.. tak pun mati terus! Senang-senang dia kutuk Nabi SAW! kaitkan dengan seks dan homoseksual!!! Celaka! Gila! Tolol!!!!!!

Tadi masa tengah surf satu website ni (jihadwatch.org), ada satu artikel yang ulas pasal sorang father nama Zakaria Botros yang buat show life TV bincang dan persoalkan pasal moral Nabi SAW..  GILA betul orang tua ni! MENDIDIH BETUL HATI AKU, TERSIRAP DARAH AKU BILA AKU BACA ARTIKEL TU! Ini dah menghina ni! Kat Malaysia pun gempar dengan isu hina Nabi SAW sekarang ni, ini semua kerja orang-orang KUFFAR LAKNATULLAH! Mereka ni memang kerjanya nak menjahanamkan Islam!!!

Read the rest of this entry »

Advertisements




Gerakan memurtadkan orang melayu Islam!!

3 01 2009

Pada 1 Jan lepas, aku ada terima SMS yang mengatakan ada gerakan pihak kristian telah mula menjalankan kerja-kerja memurtadkan orang melayu Islam.  SMS itu juga menyatakan yang sekarang ini mereka sedang bergerak aktif di Seremban, Negeri Sembilan dan Negeri Selangor dan akan meneruskan aktiviti meraka ini seterusnya ke negeri-negeri yang lain di Malaysia. Ia juga menyatakan bahawa seramai 1,900 orang paderi berketurunan melayu telah tiba dari Singapura. Mengikut yang aku faham ialah mereka ini juga membawa atau mengedarkan air mineral yang telah dicampur dengan holywater supaya sesiapa yang meminumnya, lidah akan jadi keras dan kelu untuk mengucapkan kalimah Syahadah! Nama air-air mineral tersebut ialah: Al-Baramkah, Al-Mansori, Al-Bistaria, Al-Mansur, Al-Mubarakh, Al-Barakah dan Al-Bestari.

Soal ini aku tak dapat nak pastikan kesahihannya, cuma bagi sesiapa yang beragama Islam yang terbaca Blog ini silalah berhati-hati! ada betulnya. Jika sesiapa yang nak komen atau ada maklumat lain, anda dialu-alukan..

Read the rest of this entry »